Rendőrségi

2015.01.28. 13:11

Fuvarossal költöztette a lopott bútort

Vádemelést javasolnak az adonyi nyomozók azzal a perkátai férfival szemben, aki bodzát szedni indult, végül bútorokat lopott.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Adonyi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az 50 éves N. Attila ellen.

A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014 augusztusában egy Perkáta, Bárányjárási úton található vadászházból heverőket, tárgyalóasztalokat és két konyhabútort tulajdonított el. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető egy ismerősét kérte meg arra, hogy szerezzen neki fuvarost, aki segítségére lesz bútorai költöztetésében. A gyanúsított azonban mindenki előtt eltitkolta, hogy a lakására szállított lakberendezési tárgyak lopásból származnak.

Fotó: rendőrség

N. Attila lakóhelyén megtartott házkutatás során az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a vadászház berendezési tárgyait, amelyek így eredeti állapotukban kerültek vissza a jogos tulajdonoshoz.

Az adonyi rendőrök a napokban befejezték a nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!