Rendőrségi

2014.10.26. 07:54

Halálos baleset történt hajnalban Dunaújvárosban

Letért az útról, kidöntött egy villanyoszlopot és árokfalnak hajtott egy személyautó Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi út és Magyar út kereszteződésében október 26-án, a hajnali órákban.

Szabó Szabolcs

A megyei katasztrófavédelem műveletirányítása a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztotta az esethez. Az autóban csak a sofőr volt, aki életét vesztette az ütközés következtében. Kiemeléséhez a tűzoltók hidraulikus mentőszerszámot használtak, mivel beszorult a gépjárműbe - tájékoztatta lapunkat a megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A történekről a rendőrsétől a következő információkat kaptuk: Dunaújvárosban, Aranyvölgyi út és Magyar út kereszteződésében  október 26-án, vasárnap 5 órakor egy személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett és az utat elhagyva villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, aminek valószínűsíthető oka az volt, hogy biztonsági övét nem használta.

A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja.

Lapunk információi szerint egy 26 éves fiatalember vesztette életét a hajnalban történt autóbalesetben. Több, hivatalosan meg nem erősített forrásból úgy értesültünk, hogy a balesetet megelőzően a gépjármű jóval a megengedett sebesség fölött haladt, emellett -mint arra a hivatalos rendőrségi közlemény is kitért - az autó sofőrje biztonsági övét nem használta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!