Rendőrségi

2016.04.05. 07:29

Ittas vezetőkkel szemben intézkedtek

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyében.

Dunaújvárosban, a Dózsa György úton ellenőrizték a járőrök 2016. április 4-én egy Opel típusú személygépjármű 29 éves vezetőjét. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét a helyszínen bevonták és további mintavétel céljából előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A körzeti megbízott 2016. április 4-én Sukoró, Pálinkaház utcában igazoltatta egy segédmotor-kerékpár vezetőjét, akiről megállapította, hogy a 44 éves sofőrt a Székesfehérvári Járásbíróság korábban a járművezetéstől eltiltotta, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A rendőr a férfit mintavétel céljából előállította a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol ellene ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, az eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!