Rendőrségi

2014.11.01. 07:41

Két baleset is történt egy utcában Mezőfalván

Köd, csúszós út és figyelmetlenség is okozhatta a szombat kora reggeli baleseteket Mezőfalván.

Horváth László

5 óra 30 perc körül érkezett a riasztás a mezőfalvi önkéntes tűzoltókhoz, hogy a Fehérvári út és a Piac tér csomópontjában lévő kápolnánál egy külföldi rendszámú furgon árokba hajtott, és fejtetőre állt. A járműben három személy utazott. Ebből kettőt a dunaújvárosi kórházba szállítottak a mentők. Később a helyszínen maradt vezetőért is visszahívták őket, aki a karját fájlalta.



A mentés megkezdése előtt negyed órával az utca túlsó végén is baleset okozott forgalmi akadályt. A József nádor utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében lévő kanyart egyenesítette ki a Székesfehérvár irányából érkező fehér Suzuki. Egy Dunaföldvár felől jövő gépjárműnek hajtott neki a figyelmetlen vezető. A sofőr elmondása szerint megzavarta az út vonalvezetése, azt gondolta, egyenest kell tovább haladni. Ez utóbbi balesetnél hamar megszűnt a forgalmi akadály és személyi sérülés sem történt, a kár viszont jelentős, hiszen csak egy autó tudta folytatni az útját. Nem volt ilyen szerencsés a kápolnánál árokba hajtott autó tulajdonosa és utasai. A személyi sérülések mellett komoly anyagi kár is keletkezett a gépjárműben. A Dunaújvárosi katasztrófavédelem munkatársai és a helyi tűzoltók együttes erővel tudták csak kiszabadítani az összetört, mozgásképtelen járművet. A mentés idejére teljesen lezárták a falun átvezető utat. A mezőfalvi polgárőrség kerülő szakaszokra terelte a forgalmat. A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!