Rendőrségi

2014.10.21. 12:33

Kokaint találtak egy férfi alsóneműjében Tarcalon

Őrizetbe vettek a szerencsi rendőrkapitányság nyomozói egy férfit, akinél tarcali igazoltatása során jelentős mennyiségű kokaint találtak az alsóneműjében – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Szabó-Berdár Csilla tájékoztatása szerint jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a szerencsi rendőrkapitányság vizsgálati osztálya egy 38 éves budapesti lakossal szemben.

Még október 18-án, Tarcalon ellenőrizték a férfit, aki egy szlovák forgalmi rendszámú személygépjárművel volt. A járőrök átvizsgálták a ruházatát, és az alsóneműjében 52 grammnyi kábítószergyanús anyagot találtak, amelyről az eljárás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy az kokain – részletezte Szabó-Berdár Csilla.

Hozzátette, a szerencsi rendőrkapitányság a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!