Rendőrségi

2015.07.02. 07:53

Körözött személyt, ittas vezetőt fogtak el

Rendőrségi hírek az elmúlt 24 órából Fejér megyében.

A járőrök 2015. július 1-jén 11 órakor Székesfehérváron, a Palotai úton igazoltattak egy férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság tartózkodási helyének megállapítása érdekében körözését rendelte el. Az intézkedő rendőrök a 47 éves férfit tartózkodási helyének megállapítását követően szabadon bocsátották.

A járőrök Székesfehérváron, a Köfém lakótelepen igazoltattak egy helyi férfit 2015. július 1-jén 18 óra 50 perckor. A rendőrök megállapították, hogy a Veszprémi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 25 éves H. Zoltán körözését rendelte el, ezért elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Körzeti megbízottak ellenőriztek Agárdon, az Alkotmány utcában egy Opel típusú gépjárművet és az azt vezető zichyújfalui lakost 2015. július 1-jén 1 óra 15 perckor. A férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és további mintavétel céljából előállították a Velencei Rendőrőrsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!