Rendőrségi

2015.10.08. 08:12

Megpróbált betörni, megvágta az üveg a tolvaj kezét

A dunaújvárosi rendőrök azonosították, gyanúsítottként hallgatták ki és vádemelést javasoltak azzal a férfival szemben, aki egy Martinovics utcai lakásba próbált betörni.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. István dunaújvárosi lakossal szemben. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2015. augusztus 5-én délután megkísérelt betörni Dunaújvárosban, a Martinovics utcában egy földszinti lakásba. Az 55 éves férfi betörte a lakás erkélyének üvegét, azonban közben megvágta a karját, ezért a helyszínről távozott.

Rövid idő múlva a közelbe mentőt hívott, de a mentőszolgálat kiérkezését már nem várta meg. A nyomozók az eljárás során azonosították K. Istvánt, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök befejezték a férfival szemben folytatott nyomozást és az ügyben vádemelést javasoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!