Rendőrségi

2012.10.24. 20:04

Öt jármű ütközött az M7-esen, Polgárdinál (fotókkal frissítve)

Székesfehérvár - Öt jármű ütközött szerdán este az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Polgárdi térségében. A balesetben négyen sérültek meg.

feol.hu

Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: a balesethez a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységei, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók vonultak. A műszaki mentés a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával zajlott.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lepsényi pihenőhely és a polgárdi lehajtó között három személygépkocsi, egy kisteherautó és egy furgon ütközött.  Az egyik személygépkocsi és a kisteherautó a belső sávban állt meg, a mikrobusz a vízelvezető árokba csúszott. A kisteherautót vezető férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A balesetben négyen – köztük egy gyermek – sérült meg.

A műszaki mentés  idején teljes útzár van az M7-es autópálya ezen szakaszán.

 

 

20.00

Amint azt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól korábban az fmh megtudta: az M7-es autópálya Budapest felé tartó bal pályatestén 18.30 perc körüli időben, a 82+800 kilométer szelvényben, Polgárdi térségében bekövetkezett balesetben több autó ütközött.  Az elsődleges jelzés szerint 3-4 fő sérült.

 

 

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére a bal pálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség.  A forgalmat a Balatonvilágosi Autópálya Alosztály járőrei a 90. kilométer szelvényben leterelik. A Polgárdi felhajtónál a 80. kilométer szelvényben visszatérhetnek a főváros felé autózók.

18.50 

Az fmh.hu információi szerint beszorult sérült is van, a mentés jelenleg zajlik. A helyszín környékén forgalomkorlátozás valószínű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!