Rendőrségi

2016.09.02. 17:20

Polgárőrök határszolgálata

Perkáta - Tizenhárom polgárőr indult útnak a magyar-szerb határhoz szeptember 1-jén, hogy segítse az ottani kollégák munkáját. Perkátáról hárman csatlakoztak a csoporthoz.

Horváth Dóra

2016. szeptember 1-4-ig a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség belső határvédelmi feladatokat lát el Mórahalomnál. A szövetség fontosnak tartja a mórahalmi polgárőrség segítését, ezért szeptember 1-jén a reggeli órákban Cseh Istvánnak, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnökének vezetésével, egy tizenhárom főből álló csoport indult útnak, hogy szolgálatot teljesítsen a magyar-szerb határnál. A csoport tagjai Dég, Kőszárhegy, Mezőszentgyörgy, Perkáta és Székesfehérvár polgárőr egyesületeinek képviselői, akik mind büszkén vállalták a rájuk bízott feladatot.

A Perkátai Polgárőrség képviselői a határnál látnak el szolgálatot. Gelencsér Zoltán (b), Kovács Krisztián, Horváth István Fotó: Horváth Dóra

A Perkátai Polgárőrség három tagja is részt vesz a határvédelmi feladatok ellátásában: az egyesület elnöke Horváth István, Gelencsér Zoltán vezetőségi tagok és Kovács Krisztián, az egyesület ellenőrző bizottságának tagja.

- A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség nagy figyelemmel kíséri a határon zajló eseményeket. Sokan ajánlották fel segítségüket és sokan veszünk részt a segítő feladatok ellátásában - mondta Cseh István elnök.

A tizenhárom főből álló csoport szeptember holnap este indul vissza Mórahalomról Fejér megyébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!