Rendőrségi

2015.07.04. 06:49

Presszóból loptak Úrhidán, idős embert bántalmaztak Dunaújvárosban

Rendőrségi hírek, az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyében.

Úrhidán, egy presszóból kértek rendőri segítséget 2015. július 3-án éjjel lopás miatt. A helyszínre érkező járőröknek a bejelentő elmondta, hogy egy férfi a kasszát a vendéglátó egységből eltulajdonította, amit ők észleltek, de a férfit nem tudták feltartóztatni és elmenekült. Az egyenruhások a megadott személyleírás alapján a gyanúsítottat a helyszín közelében elfogták. K. Krisztiánt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a rendőrök és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Dunaújvárosban a Váci Mihály úton egy 35 éves férfi előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy 72 éves dunaújvárosi férfit 2015. július 3-án. A fiatal férfi miután több alkalommal a fején és mellkasán megütötte ismerősét a helyszínről elmenekült, a rendőrök az Aranyvölgyi úton azonosították és fogták el a megadott személyleírás alapján. Az idős férfi sérüléseit kórházban ellátták, H. Zoltánt súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!