Rendőrségi

2017.04.03. 07:42

Megrúgta, majd többször megütötte vitapartnerét a dunaújvárosi nő

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejér megyéből.

Dunaújvárosban, a Budai Nagy Antal úton fogtak el a rendőrök 2017. április 2-án délután egy helyi asszonyt, aki a megalapozott gyanú szerint aznap délután előzetes szóváltást követően megrúgott, majd több alkalommal arcon ütött egy 52 éves dunaújvárosi férfit. A sértettnek a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett. A 37 éves elkövetőt elfogását követően az egyenruhások előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A bicskei rendőrök 2017. április 2-án délután Mányon, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy Mitsubishi típusú személygépkocsit és annak vezetőjét, akivel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 63 éves helyi sofőrt további mintavételre előállították és bevonták a vezetői engedélyét. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!