Rendőrségi

2015.03.04. 07:39

Székesfehérváron és Dunaújvárosban körözött személyeket fogtak el a rendőrök

Székesfehérváron a Hosszúsétatéren igazoltatott egy férfit a helyi körzeti megbízott 2015. március 3-án 8 óra 10 perckor.

Az ellenőrzés során a rendőr megállapította, hogy B. József táci lakos ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a férfit elfogta és a rendőrkapitányságra előállította. A nyomozók az 53 éves B. Józsefet - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök 2015. március 3-án este Dunaújvárosban igazoltattak egy férfit, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság körözi. A rendőrök a 22 éves helyi férfit elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Járásbíróság körözte azt a 20 éves férfit, akit a járőrök 2015. március 3-án este Dunaújvárosban a Bartók Béla téren igazoltattak. A rendőrök S. Zoltán helyi lakos elfogását követően a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!