Rendőrségi

2014.07.11. 06:28

Székesfehérváron garázdát fogtak el, Dunaújvárosban tolvajt vettek őrizetbe a rendőrök

Egy férfi Székesfehérváron a buszpályaudvaron hangoskodott és a kukákat rugdosta, egy másik édességet akart az üzletből fizetés nélkül kivinni Dunaújvárosban.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra csütörtök este érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Székesfehérváron a Palotai úton lévő buszpályaudvaron hangoskodik és a kukákat rugdossa. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították H. Tamás 27 éves pátkai lakost. A férfit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra csütörtökön Dunaújváros, Piac téren lévő egyik áruházból lopásról érkezett bejelentés. Egy férfi édességet akart az üzletből fizetés nélkül kivinni, de a biztonsági őrök tetten érték. A helyszínre érkező rendőrök az 56 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult, mely során a nyomozók meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!