Rendőrségi

2015.09.04. 06:45

Székesfehérváron rongálás, Dunaújvárosban bolti lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Fejér megyében.

Székesfehérvár, József Attila utcába kértek rendőri segítséget 2015. szeptember 3-án hajnalban, mivel egy nő az ott található szálló üvegajtaját betörte, miután vitába keveredett a portással. A kiérkező rendőrök a 46 éves B. Veronikát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruház biztonsági őrei tettek bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2015. szeptember 3-án délelőtt az üzletben tetten értek egy férfit, aki kettő darab mobiltelefont kísérelt meg eltulajdonítani. A férfi a készülékeket a biztonsági dobozzal együtt a táskájába helyezte, majd a vevőszolgálati pultnál fizetés nélkül akart távozni. A kiérkező járőrök a 21 éves B. Sándort a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!