Rendőrségi

2016.08.30. 10:55

Szemtanúkat keresünk - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 07030/1445/2016. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt.

A jelenlegi adatok szerint egy ismeretlen személy 2016. augusztus 28-án 9 óra 10 perc körüli időben, Dunaújvárosban az Esze Tamás úton a  Bocskai út irányából a Szórád Márton út irányába közlekedett ismeretlen rendszámú, fehér színű gépjárművével, amikor az Esze Tamás utca és a Szórád Márton út kereszteződéshez érve a védett útvonalon menetrend szerint közlekedő Ikarus típusú autóbuszt vészfékezésre kényszerítette. A hirtelen fékezés következtében a busz utasai közül többen elestek és súlyos sérüléseket szenvedtek.  Az ismeretlen forgalmi rendszámú gépjármű vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hívják a 06/25/510-510-es telefonszámot, vagy névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!