Rendőrségi

2015.07.30. 12:59

Szexuális erőszak egy 11 éves lány ellen Daruszentmiklóson

Vendégségbe ment, majd fizikai kényszer alkalmazásával szexuálisan molesztált egy tizenegy éves kislányt egy ötvenhat éves férfi.

Gallai Péter

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványozta annak az 56 éves férfinak előzetes letartóztatását, aki a nyomozás szerint július 25-én, Daruszentmiklóson egy 11 éves gyermekkel annak otthonában szexuális cselekményt végzett. Mint kiderült: a gyanúsított a gyermek szüleinek ismerőseként járt náluk, majd a gyermekkel egyedül maradva, fizikai kényszer alkalmazásával követte el a szexuális erőszakot.

A bűncselekmény tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, ezért az ügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kérte a férfi előzetes letartóztatását. A Székesfehérvári Járásbíróság csütörtökön ezt elrendelte, amely – a gyanúsított fellebbezése miatt – nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!