Rendőrségi

2014.09.23. 07:59

Tolvajokat, körözött személyeket fogtak el Dunaújvárosban

Pincerekeszeket törtek fel Dunaújvárosban, a gyanúsítottakat elfogták.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. szeptember 22-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Dunaújvárosban a Bocskai utcában az egyik társasház alagsorában ismeretlen tettesek az éjszaka során több pincerekesz ajtaját kinyitották és az egyikből egy takarítógépet loptak el.

A helyszínre érkező járőrök a Dózsa György utcában igazoltattak és elfogtak, majd a kapitányságra előállítottak két helyi férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével voltak gyanúsíthatók. A nyomozók F. Zsolt 21 éves, és S. Zoltán 22 éves dunaújvárosi lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. szeptember 22-én két körözött személyt fogtak el. Először 10 óra körüli időben Dunaújvárosban a Szent György utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Törvényszék magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. K. Gábor 39 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták és a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A járőrök 16 órakor Dunaújváros egyik egészségügyi intézményében vontak intézkedés alá egy 57 éves mezőfalvai férfit, akiről az igazoltatás során ugyancsak megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Törvényszék és a Dunaújvárosi Városi Bíróság is lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki körözést. A rendőrök S. Zs. Attilát elfogták, a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!