Rendőrségi

2015.04.25. 07:23

Tolvajt fogtak Dunaújvárosban - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Fél óra alatt elfogták azt a férfi, aki pénztárcát lopott Dunaújvárosban.

A rendőrségre 2015. április 24-én 13 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi bement egy Dunaújváros, Dózsa György úton lévő üzletbe, ahol az eladó figyelmét elterelte és a táskájából eltulajdonította pénztárcáját.  A járőrök fél órával a bejelentés után, a sértett által adott személyleírás alapján, Dunaújvárosban a Szórád Márton út és az Aranyvölgyi út kereszteződésénél igazoltatták, majd elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Norbertet. A 28 éves dunaújvárosi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A járőrök 2015. április 24- én 19 óra 20 perckor Dunaújvárosban az Építők útja és a Május 1. utca kereszteződésében igazoltattak egy 24 éves perkátai férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. H. Dávidot a rendőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!