Rendőrségi

2014.12.26. 19:20

Lakástűz szentestén

Az utóbbi napokban több helyre is riasztották a mentőket, rendőröket, tűzoltókat.

Horog László

Egy lakás szobájában csaptak fel a lángok december 24-én, szerdán késő este Sárbogárdon, az Árpád lakótelepen. Az esethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók két gépjárműve és a székesfehérvári tűzoltólétra kapott riasztást. A gyors felderítés során kiderült, hogy 23-as lépcsőházhoz tartozó négy emeletes lakóépület egyik negyedik emeleti lakásában van tűz. A lakó elhagyta az otthonát és az áramtalanítást is elvégezte, a lépcsőházban várta a tűzoltókat. A kisebbik szobában bútorok és berendezési tárgyak égtek, a tűz eloltásához egy vízsugárra volt szükség. A gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhető, hogy a lángok nem terjedtek tovább a szobából.

Azonban a magas hőmérséklet és a korom a többi helyiségben és a lépcsőházban is jelentős károkat okozott. A tűzeset következtében személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Dunaújvárosi Hírlapot a megyei katasztrófavédelem.

December 24-én, szerdán délelőtt egy Seat Ibiza típusú személygépjármű csúszott meg a Nagyvenyim Mezőfalva közötti útszakaszon. A gépkocsi a szőlőhegyi leágazásokat elhagyva, a venyimi tó közelében pördült meg, majd az útmenti szántóföldön fejre állt. A gépjármű vezetője a baleset során könnyű sérüléseket szenvedett, a mentési munkálatok nem akadályozták a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!