Rendőrségi

2014.12.10. 11:51

Vádemelési javaslat a dunaújvárosi pincék rémeivel szemben

Vádemelést javasolnak a dunaújvárosi nyomozók két férfival szemben, akik 22 pincetárolót fosztottak ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást S. Zoltán 20 éves és F. Zsolt 22 éves dunaújvárosi lakosokkal szemben.

Az elkövetőket azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014. szeptember 15-e és szeptember 22-e közötti időben, a hajnali órákban, Dunaújvárosban több társasházi lakás összesen 22 alagsori tárolójába törtek be, ahonnan műszaki cikkeket, lakásberendezési tárgyakat és horgász felszereléséket tulajdonítottak el.

(Fotó: rendőrség)

A gyanúsítottak tartózkodási helyén megtartott házkutatások során a sértettektől eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták a nyomozók, melyek így visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!