Röplabda

2014.12.12. 16:15

A Debrecent fogadja a Dunaferr

Dunaújváros - A férfi röplabda első osztály alapszakaszában a tizenharmadik fordulót rendezik a hétvégén. A Dunaferr Sportegyesület gárdája vasárnap 17 órától hazai környezetben próbálja meg gyarapítani a pontjai számát.

Gróf András

A dunaújvárosiak ellenfele ezúttal a Debreceni EAC együttese lesz, akiket csupán két ponttal előz meg Tomanóczy Tibor csapata a bajnoki tabellán. Az elmúlt években kötelező feladatnak számított a debreceniek ellen a három pont begyűjtése, de az idei szezonban háromesélyes csatának számít ez az összecsapás. A fiatal újvárosi együttesnek fontos lenne a győzelem megszerzése, hiszen az elmúlt fordulóban Pécsen szenvedtek váratlan vereséget, és jelen állás szerint csak a győzelem megszerzése az elfogadható a vasárnapi meccsen.

A forduló további párosítása a következő: Pénzügyőr SE - Szolnoki Főiskola RKSI, VRC-Kazinbarcika - Sümegi RE, Dági KSE - VANNET PTE-PEAC, MAFC-BME - SZESE-Győr, FINO Kaposvár - Gorter Kecskemét RC.

A bajnokság közben volt egy kis baráti esemény az egyesületnél. Az utánpótlás játékosai új mezt kaptak, a támogatóknak és a szülőknek köszönhetően.

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!