Röplabda

2015.04.15. 18:50

Hatalmas lehetőséget halasztott el a fiatal dunaújvárosi együttes a MAFC ellen

Dunaújváros - A férfi röplabda NB I 5-8. helyéért folytatott rájátszásban a MAFC-BME gárdáját fogadta szerdán a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Dunaferr SE - MAFC-BME 1:3 (24, -23, -22, -22)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Szabó Zsolt, Kiss Zoltán.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Szűcs, Kalmár, Tar, Stefanovics, Kholmann, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Bohnicsek, Guzmics, Kun, Szabó, Sárik (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A fővárosiak kezdték jobban a meccset, ám a hazaiak második technikai szünetben már egy ponttal vezettek. Az izgalmas végjátékban sikerült megszerezni az újvárosiaknak a vezetést. A második szettben egészen 17-6-ig remekül játszott a hazai együttes. Ezt követően azonban többet kockáztattak a vendégeket, ami ezúttal bejött, így a túlzottan megnyugvó fiatal újvárosi gárdával szemben egyenlítettek. A folytatásban már elsősorban a vendégek akarata érvényesült, így egyenlítettek a két győzelemig tartó páros csatában.

Tomanóczy Tibor: - Természetesen rendkívül sajnálom a vereséget, különösen a második játszma elvesztése miatt vagyok nagyon bosszús. Ebben a szettben a nagy előny talán túlságosan is meg nyugtatta a csapatot, míg az ellenfelet Szalai Szabolcs pontjai visszahozták a meccsbe, sajnos az ő semlegesítését ekkor nem tudtuk megoldani. A harmadik és negyedik játékrészben azonban nagyot küzdöttünk. Igaz, akadtak hibáink, különösen a nyitásaink nem voltunk ma stabilak, de a csapat küzdőszellemére nem lehetett panasz. Holnaptól már gőzerővel készülünk a szombati mérkőzésre, melyen szeretnénk ismét meglepetést okozni.

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!