Röplabda

2014.12.19. 18:45

A sereghajtó ellen zárják az idei évet a röplabdázók

Dunaújváros - A férfi röplabda első osztály alapszakaszának tizennegyedik fordulójában a bajnoki tabella utolsó helyén álló SZESE-Győr otthonában lép pályára ma a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

A győriek az eddigi tizenhárom találkozójukon egyetlen pontot sem gyűjtöttek, tehát ezúttal elmondható, hogy a fiatal dunaújvárosi együttesnek szinte kötelező begyűjtenie mindhárom bajnoki pontot. A Dunaferr SE legénysége a Debreceni EAC elleni múlt heti hazai győzelmet követően megfelelő önbizalommal utazhat az idei utolsó bajnoki találkozóra. Újabb siker esetén nyugodtan készülhetne a társaság a következő évi folytatásra. Az összecsapás ma 17 órakor kezdődik a SZESE edzőcsarnokában.

A forduló további párosítása a következő: Pénzügyőr SE - FINO Kaposvár, Szolnoki Főiskola RKSI - Sümegi RE, Debreceni EAC - Dági KSE, VRC Kazinbarcika - VANNET PTE-PEAC, Gorter Kecskemét RC - MAFC-BME.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!