Röplabda

2014.11.21. 19:50

Győzelemmel estek ki

Dunaújváros - Csütörtökön késő este fejeződött be a Dunaferr SE röplabdázóinak Magyar Kupa visszavágó mérkőzése a Pénzügyőr ellen.

Gróf András

Dunaferr SE - Pénzügyőr

3:2 (-22, -19, 21, 23, 8)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Kiss Zoltán, Szabó Zsolt.

Dunaferr SE: Kholmann, Tar, Kalmár, Guzmics, Bohnicsek, Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szűcs, Szabó P., Hatvany Zs., Kiss P., Kun. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A párharc első mérkőzését a fővárosiak 3:0-ra nyerték, így ugyanilyen arányban, vagy 3:1-re kellett volna nyerniük a hazaiaknak, hogy az aranyszettben esélyük legyen a továbbjutás kiharcolására. Az első két játszmát azonban a vendégek nyerték, amivel tulajdonképpen bebiztosították a továbbjutásukat.

A folytatásban becsületesen küzdöttek a dunaújvárosi fiatalok, aminek győzelem lett az eredménye.

Tomanóczy Tibor: - Sajnálom, hogy nem sikerült továbbjutnunk, hiszen nagyon szerettünk volna bejutni a legjobb nyolc közé, ám ezt végül a stabilabb, lelkesebb vendégeknek sikerült elérniük. Az viszont örömteli, hogy hosszú idő után újra meccset tudtunk nyerni. Kiemelném, hogy 0:2-nél is volt tartásunk, nem adtuk fel a mérkőzést. Mostantól már a Szolnok elleni vasárnapi bajnokira készülünk, ahol az utolsó három játszmában látott hozzáállással lehet csak esélyünk.

Az NB I alapszakaszának tizedik fordulójában vasárnap 17 órakor a Szolnoki Főiskola RKSI csapatát fogadja az újvárosi együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!