Röplabda

2014.10.21. 19:00

Röplabda: kemény ellenfelek

Nehéz hetük lesz a Dunaferr Sportegyesület röplabdázóinak, hiszen a tavalyi bajnokság második és harmadik helyén végzett két csapattal kell megmérkőzniük az NB I alapszakaszában.

Gróf András

Pénteken 17 órakor a FINO Kaposvár gárdáját fogadják a dunaújvárosi fiatalok, majd vasárnap 16 órakor a MAFC-BME otthonába lépnek pályára. A Dunaferr SE vezetőedzője, Tomanóczy Tibor már egy, két játszma megnyerésével is elégedett lenne.

- Tudjuk, hogy nagy különbség van a két csapat között, így a találkozó toronymagas esélyesei a kaposváriak. A tavalyi évhez viszonyítva jelentősen átalakult a keretük, de ez nem azt jelenti, hogy gyengültek volna. Az biztos, hogy nem feltartott kézzel lépünk majd pályára, Az elmúlt heti kecskeméti mérkőzéshez hasonlóan harcosan, bátran kell küzdenünk. Vannak ugyan kisebb sérültjeink, de bízom benne, hogy a legerősebb csapatunkkal léphetünk pályára pénteken a Dunaújváros Sportcsarnokban. Nem lesz egyszerű feladat a vasárnapi összecsapás sem, hiszen rutinos játékosok alkotják a fővárosiak keretét.

A vasárnapi meccset követően a januári oroszországi Európa-bajnoki selejtezőre készülő U19-es válogatott edzőtáborába utazik hat dunaújvárosi röplabdázó. Várhatóan két edzőmérkőzésen is pályára lép majd a csapat az összetartás során. Szerdán a Fino Kaposvár, csütörtökön pedig a Vannet PTE-PEAC csapata ellen játszanak a fiatalok. A keret dunaújvárosi tagjai: Guzmics Richárd, Kun Benedek, Kalmár Ákos, Bohnicsek Szilveszter, Kholmann Norbert, Tar Szabolcs.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!