Könnyed hazai győzelem - A sereghajtó debreceniek ellen magabiztos játékkal nyert a Dunaferr gárdája

2016. február 04., 21:45 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - Magabiztos játékkal fektette csütörtök este két vállra a Debreceni EAC együttesét a férfi röplabda NBI alapszakaszának tizenkilencedik fordulójában a Dunaferr Sportegyesület csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaferr SE - Debreceni EAC 3:0 (-11, -13, -15)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Nagy Lajos, Mezőffy Zsolt.

Dunaferr SE: Bohnicsek, Kalmár, Hatvany Zs., Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kun, Kholmann, Szabó P., Guzmics, Móró, Hartyányi (liberó). Csere: Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Esélyeshez méltóan kezdett a Dunaferr együttese, és már találkozó elején tudatosította a vendégekben, hogy semmi esélyük sincs a pontszerzésre. Könnyed játékkal húztak el az újvárosi fiatalok, akik olykor látványos pontokkal örvendeztették meg a közönséget. Kalmár és Gebhardt Norbert remekül nyitott, így a második technikai szünetben már 16-4-re vezetett a hazai gárda. A folytatásban ugyan engedélyeztek néhány pontot a debrecenieknek, de így tetemes különbséggel nyerték az első szettet. A második játszma eleje kiegyenlítettebb játékot hozott, de az első technikai szünetet követően helyre állt a rend, és a hajrában a cserejátékosoknak is lehetőséget adott a hazaiak mestere, akik éltek is vele. A harmadik játszma elején hamar ötpontos előnyre tett szert a Dunaferr. A szett közepén ugyan volt egy kisebb hullámvölgy, de a hajrában ismét egyértelműen a hazai játékosok akarata érvényesült. Összességében elmondható, hogy egy pillanatig sem forgott veszélyben a hazai győzelem.

Tomanóczy Tibor: - A mérkőzést megelőzően több játékosom betegsége is zavarta a heti a felkészülést, ez azonban egyáltalán nem látszott a pályán nyújtott teljesítményünkön. Természetesen gratulálok a fiúknak, hiszen teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

 

Gróf András

2016. február 04., 21:45 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...