Röplabda

2014.04.24. 17:50

Pénteken rajtol a röplabda junior Eb-selejtező

Dunaújváros - Április 25. és 27. között a Dunaújváros Sportcsarnok ad otthon a férfi röplabda junior Európa-bajnoki selejtező egyik négyes csoportjának.

Gróf András

A magyar válogatott, amelynek keretében öt dunaújvárosi játékos kapott helyet a pénteki nyitómérkőzésen, 17.30 órakor Szerbia ellen lép pályára. Egy jó rajt lendületet adhatna az együttesnek, amely döntően befolyásolhatja a torna végeredményét. A másik találkozó 19.30 órakor kezdődik, amikor Finnország - Szlovénia összecsapást láthatnak a nézők.

A magyar junior válogatott keretét a következő játékosok alkotják: Török Roland, Török Patrik, Kholmann Norbert, Gacs Dániel, Krupánszki Olivér, Tar Szabolcs, Bbene Róbert, Stefanovics Krisztián, Guzmics Richárd, Blázsovics Péter, Gönczi Imre, Gebhardt Áron, Sow Ábrahám, Pádár Krisztián, Banai Máté, Kiss Dániel, Gebhardt Norbert, Sárik Martin, Tigyi Tamás.

A torna további programja. Április 26. szombat: Magyarország - Szlovénia (17.30 óra), Szerbia - Finnország (19.30 óra). Április 27. vasárnap: Magyarország - Finnország (17.0 óra), Szlovénia - Szerbia (19.30 óra).

A felnőtt napijegy 400, a diák és nyugdíjas: 200 Ft. A három napra érvényes felnőtt bérlet 1 000, míg a diák, nyugdíjas 500 Ft. A szervezők a teljes bevételt a dunaújvárosi röplabda utánpótlás fejlesztésére ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!