Röplabda

2014.10.30. 14:45

A papírforma hazai győzelmet ígér, de nem szabad lebecsülni a Pénzügyőrt

Dunaújváros - Az elmúlt héten két vereséget szenvedtek az NB I-es bajnokság alapszakaszában a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Gróf András

A Fino Kaposvár és a MAFC-BME ellen tulajdonképpen papírforma eredmény született. A dunaújvárosiak szombaton az újonc Pénzügyőr SE ellen javíthatnak a bajnoki tabellán elfoglalt pozíciójukon. Jelenleg a Dunaferr gárdája a nyolcadik, míg a Pénzügyőr SE a kilencedik a táblázaton. A fiatal újvárosi csapat számára nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a győzelem megszerzése, de abban biztosak lehetnek, hogy a fővárosiak komoly ellenállást tanúsítanak majd. Az összecsapás 17.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. A bajnokság állása a hetedik forduló előtt: 1. FINO Kaposvár 17 p., 2. VRC Kazincbarcikai 14 p., 3. Kecskemét RC 12 p., 4. MAFC-BME 12 p., 5. Dági KSE 11 p., 6. Sümegi RE 11 p., 7. Szolnoki Főiskola RKSI 10 p., 8. Dunaferr SE 7 p., 9. Pénzügyőr SE 6 p., 10. DEAC 3 p., 11. PTE-PEAC 2 p., 12. SZESE-Győr 0 p.

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!