SÉTA

2015.05.05. 17:18

Elköszöntek az iskolától a Rosti végzősei

Dunaújváros - A Rosti Pál Gimnázium és Szakközépiskola végzősei múlt héten csütörtökön búcsúztak el az intézménytől. Ünnepélyes pillanatoknak lehettünk tanúi a ballagáson.

A Rosti Pál Gimnázium Általános- és Szakközépiskola ballagási ünnepségének az elején Gaálné Benedek Gyöngyi igazgató köszöntötte a végzősöket és mondta el jókívánságait. Utána Gyalus Alexandra verset mondott. A ballagó osztályfőnökök nevében Bálint Judit osztotta meg gondolatait az egybegyűltekkel.

Milyen volt diáknak lenni? Ady Endre szavaival: Gazdag szívvel, víg kedéllyel Fittyet hányni a világra... Erről ballagó osztályaink tanulóinak visszaemlékezései meséltek a legőszintébben! A G12S osztály memoárjaiból szemezgettünk! Majd a G12NA tanulói is összegyűjtötték és átadták csokorba kötve az intézményünkben eltöltött 2 év maradandó emlékeit. Utánuk a V12K osztály idézte fel az együtt töltött idő emlékezetes pillanatait! Végül a V12i osztály osztotta meg iskolai élményeit. Ambrus Nikolett szavalt, Koller Zsófia dallal ajándékozta meg a diáktársakat, szülőket, rokonokat. Jutalomkönyvek átadásával ért véget az ünnepség hivatalos része.

Rosti sétásai

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!