SÉTA

2016.11.22. 18:05

Élményműhely

Nagyszabású mérnöki és természettudományos programok várták az érdeklődő diákokat október 15-én szombaton a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium épületében.

A rendező iskola mellett a székesfehérvári Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola tanulói és tanárai, valamint mi, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumának és Kollégiumának diákjai (és tanárai) is képviseltettük magunkat. A különféle készség- és képességfejlesztő játékokkal tarkított közös élményműhelyen az Alcoa Alapítvány által támogatott, a Partners Hungary Alapítvány hozzájárulásával megvalósuló pályázaton keresztül volt lehetőségünk részt venni. A jó hangulatról nem csupán az érdekes programok, hanem a tanárok vidám, segítőkész hozzáállása is gondoskodott.

Kerlang Kevin és Ignácz Kristóf rudasos 10. d osztályos diákok is részt vettek a közös élményműhelyen. Poliuniverzumos játék közben láthatjuk őket a fotón Fotó: Amatőr felvétel

A mi iskolánkból hét diák és öt tanár: Biliczki Gabriella tanárnő, Ludikné Horváth Éva tanárnő, Szemenyei Istvánné tanárnő, Csoma István tanár úr és Szulik Ákos tanár úr vett részt a rendezvényen, ahová a Comenius kémiai és fizikai kísérletekkel, a Tóparti iskola tanárai toronyépítéssel, míg a rudasos tanárok poliuniverzumos játékkal készültek. Összességében egy jó hangulatú, élményekben gazdag, hasznos programon vehettünk részt.

Pötör Deli 10.d

Rudas szakközépiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!