• cikk kép
  Megye I: mindenki harcra kész Fejérben

  Székesfehérvár - Szombaton elrajtol a mezőny, a Viszló Trans Megye I-es labdarúgó bajnokság 16 csapata gólokra éhesen várja a 2014-15-ös idényt.

 • cikk kép

  A szombati mérkőzés ingyenesen megtekinthető

  A Pápa ellen készül a Dunaújváros

  Dunaújváros - Az OTP Bank Liga NB I negyedik fordulójában szombaton 18.30 órakor a Lombard Pápa FC ellen ellen lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

 • cikk kép

  Két csoportban 32 együttes küzd a pontokért a megye II-es bajnokságban

  Harcba indul a másodosztály is

  Székesfehérvár - Augusztus 16.-án, szombaton két csoportban, három mérkőzéssel elrajtol Fejér megye labdarúgó bajnokságának másodosztályú küzdelemsorozata.

 • cikk kép
  Úszó Európa-bajnokság - Hétfőtől szurkolhatunk a dunaújvárosi indulóknak

  Dunaújváros – Néhány nap és Berlinben, az Európa-bajnokságon ismét felállnak dunaújvárosi úszók a rajtkőre. A magyar válogatott csapat tagjaként Takács Krisztián és Balog Gábor, no és természetesen edzőjük, Kovács József képviselik a Dunaferr SE-t és városunkat is az Eb-n.

 • cikk kép
  A dunaújvárosi tollaslabdázók a debreceniekkel közösen edzőtáboroztak

  Dunaújváros - Korán, már augusztus első hetében elkezdte a felkészülési munkát a Danubius klub tollaslabda csapata.

 • cikk kép
  A fociról beszélgettek - Családi sportnap vetélkedőkkel, bográcsozással

  Mezőfalva - A futballsport rajongóit várták vasárnap családi piknikre a MEDOSZ SE vezetői, hogy kellemes és szórakoztató programokon keresztül erősítsék a helyi foci rajongótáborát.

 • cikk kép

  Rengeteg szakosztály fogadta el a Dunaferr meghívását

  Nyári centrum edzőtábor

  A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya 2014. augusztus 3. és augusztus 9. között eleget téve a Magyar Birkózó Szövetség sportágfejlesztési koncepciójában foglaltaknak az ország tíz nagycentrumának egyikeként megszervezte a nyári centrum edzőtábort Balatonkenesén.

 • cikk kép

  Magabiztosan jutott tovább a Mezőfalva és az Adony

  Kiesett a baracsi együttes

  Dunaújváros -– A2014/2015. évi Fejér Megyei Kupa második fordulóját rendezték meg az elmúlt hétvégén. A körzetünkhöz tartozó labdarúgócsapatok közül a Mezőfalva és az Adony jutott tovább a harmadik körbe.

 • cikk kép
  Az FKC-s Horváth Bernadett álma beteljesült

  Székesfehérvár - Korábban egyszer hívták be a nemzeti együttesbe, három összecsapáson jutott szóhoz, aztán hiába várt a behívóra. Az új szövetségi kapitány, Németh András bizalmat szavazott neki, a hétvégi, kecskeméti tornán két összecsapáson szerepelt, négy gólt szerzett.

 • cikk kép
  A dunaújvárosi nevelésű jégkorongozó a St. Louis Blues-zal kezdi a felkészülést

  Dunaújváros - Nagy Gergő hosszú utat járt be. A dunaújvárosi nevelésű jégkorongozó, aki a mai napig ragaszkodik Dunaújvároshoz. Az Acélbikáktól Székesfehérvárra, majd Miskolcra, utána Érsekújvárra került. Most pedig az Egyesült Államokban az NHL kapujában áll.

 • cikk kép
  Az MK 1. körében a Velence, az Iváncsa, a Sárosd, és a Csákvár is győzött

  Székesfehérvár - Az ötből négy fejér megyei csapat továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának 1. fordulójából. A Dunaújváros botlott, a Sárosd csapata a hosszabbításban szerzet góllal győzött.

 • cikk kép
  Zsidai duplája verte a felcsútiakat

  Kár volt az elvesztegetett lehetőségekért, mert teljesíthette volna pontszerző tervét a Puskás Akadémia FC csapata Debrecenben az OTP Bank Liga 3. fordulójának szombati záró mérkőzésén. Zsidai László viszont kétszer ünnepelhetett, és ez elég volt a vendéglátók sikeréhez.