• cikk kép
  Nincs mese, nyerni kell - A női vízilabda-válogatott a franciákkal játszik kedden

  Kedden 18.30 órakor az új győri uszodában a franciák ellen vív Világliga selejtezőt a magyar női vízilabda-válogatott. A keretbe a legtöbb játékost, szám szerint négyet a Dunaújvárosi Főiskola VE együttese delegálja.

 • cikk kép

  A megszerzett egy ponttal jelenleg a hatodik az együttes

  Futsal: bravúros pontszerzés

  Szombathely -– A futsal első osztályú bajnokság tizenhatodik fordulójában idegenben lépett pályára hétfő este a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.

 • cikk kép
  Téli Műfüves Bajnokság: hibátlan a DPASE II

  A Téli Műfüves Bajnokság második fordulóját vasárnap rendezték a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján. Az időjárás nem kedvezett a csapatoknak, hiszen egész nap hóesésben játszottak.

 • cikk kép

  A Dunaferr-DVSI úszója a belgiumi kupán ötven és kétszáz méter háton jutott döntőbe

  Flanders-kupa: Balog Gábor kétszer is ötödik lett

  Antwepen - Hosszú Katinka remekelt az antwerpeni Flanders-kupa második napján: mind a nyolc egyéni számban indult, ezúttal két alkalommal győzött, a Dunaferr SE-t erősítő Balog Gábor pedig két ötödik helyet szerzett.

 • cikk kép
  IV. DPASE Kupa: mindkét korosztályt a Kecskemét nyerte

  Vasárnap ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagy terme. A IV. DPASE Kupa korosztályos teremlabdarúgó tornán ezúttal az U7-es, és az U10-es csapatok versenyeztek a helyezésekért.

 • cikk kép
  Övék az Aranyalma - A volánosok most mindent besöpörtek a szavazáson

  Lapunk olvasói eldöntötték, a Fejér Megyei sportolók közül kik kapják az Aranyalmát a 2014- es teljesítményükért. Három kategóriában zajlott a szavazás.

 • cikk kép
  Motorcsónak: értékelték a sportág képviselői az elmúlt évet

  Dunaújváros -– Összeült szombaton a Magyar Motorcsónak Szövetség tagsága, idősebbek, fiatalok, versenyzők, elnökségi tagok, szerelők, versenybírók, mondhatni: a motorcsónak sport szerelmesei.

 • cikk kép

  A városi bajnokság összecsapásai remek szórakozást jelentenek

  Futsal: gólgazdag összecsapások

  Dunaújváros - Az Arany János Általános Iskola tornatermében a városi futsal bajnokság hetedik fordulóját rendezték meg az elmúlt héten. A visszalépett Hangover helyett versenyen kívül a Steelworkers gárdája szerepel ettől a fordulótól kezdve.

 • cikk kép
  Ilyen talán nincs is - Elképesztő vereséget szenvedett a DAB

  Dunaújváros - Elképesztő vereséget szenvedett szombaton a Dab.Docler jégkorongcsapata a MOL Ligában. A dunaújvárosiak a meccs vége előtt hetvenkét másodperccel még 5-3-ra vezettek, a vége mégis 5-6 lett.

 • cikk kép
  A Szigetszentmiklós ellen egy csapatra való játékos hiányzott

  Dunaújváros – A több játékosát is nélkülöző Dunaújváros PASE labdarúgócsapata váratlan verséget szenvedett a Szigetszentmiklós elleni szombati felkészülési összecsapáson.

 • cikk kép
  DKKA: döntetlen Vácon

  Nem ok nélkül voltunk óvatosak a váci mérkőzés előtt. Az akkor a tizedik helyen álló váci női kézilabdacsapat sérültjei felépültek, és több balszerencsés meccs után ezúttal a Kohász női gárdájára fenték a fogukat.

 • cikk kép
  Sima kaposvári siker a Dunaferr ellen

  Három játszmában, könnyedén győzött a Kaposvár dunaújvárosi vendége ellen a férfi röplabda NB I szombati játéknapjának nyitómérkőzésén.

Magazinok