• cikk kép

  A pénteki fordulóban eldőlhet a MOL Liga alapszakaszának első helye a Miskolc és a Dab.Docler között

  Lépéselőnyben vannak a Jegesmedvék

  Dunaújváros -– A Csíkszereda elleni drámai vereség után hétfőn felállt a padlóról és büntetőkkel legyőzte a listavezető Miskolcot a Dab.Docler jégkorong együttese. Az alapszakaszból két forduló van hátra és négy pont a Jegesmedvék előnye.

 • cikk kép
  Yours Truly: 62 fő összesen 1526 km-t futott

  62 fő összesen 1 526 km-t futott vasárnap a Yours Truly elnevezésű futóversenyen az alsó Duna-parton. Egyéni eredmények a cikkben.

 • cikk kép
  A tollaslabdázok megyei diákolimpiai döntőjében a gárdonyisok taroltak

  Seregélyesen rendezték meg a tollaslabda diákolimpia megyei döntőjét. A versenynek a gyerekek számára komoly tétje is volt, mert innen kerülhettek be a legjobbak a március végén megrendezendő győri országos diákolimpiai döntőbe.

 • cikk kép
  Somogyi büntetője döntött a Miskolc ellen

  Dunaújváros - Nem sok ideje volt keseregni a szombaton nem mindennapi végjátékban elveszített Csíkszereda meccs miatt a Dab.Docler jégkorongozóinak, ugyanis hétfő este már a listavezető Miskolccal játszott a második helyen álló csapat.

 • cikk kép
  Nincs mese, nyerni kell - A női vízilabda-válogatott a franciákkal játszik kedden

  Kedden 18.30 órakor az új győri uszodában a franciák ellen vív Világliga selejtezőt a magyar női vízilabda-válogatott. A keretbe a legtöbb játékost, szám szerint négyet a Dunaújvárosi Főiskola VE együttese delegálja.

 • cikk kép

  A megszerzett egy ponttal jelenleg a hatodik az együttes

  Futsal: bravúros pontszerzés

  Szombathely -– A futsal első osztályú bajnokság tizenhatodik fordulójában idegenben lépett pályára hétfő este a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.

 • cikk kép
  Téli Műfüves Bajnokság: hibátlan a DPASE II

  A Téli Műfüves Bajnokság második fordulóját vasárnap rendezték a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján. Az időjárás nem kedvezett a csapatoknak, hiszen egész nap hóesésben játszottak.

 • cikk kép

  A Dunaferr-DVSI úszója a belgiumi kupán ötven és kétszáz méter háton jutott döntőbe

  Flanders-kupa: Balog Gábor kétszer is ötödik lett

  Antwepen - Hosszú Katinka remekelt az antwerpeni Flanders-kupa második napján: mind a nyolc egyéni számban indult, ezúttal két alkalommal győzött, a Dunaferr SE-t erősítő Balog Gábor pedig két ötödik helyet szerzett.

 • cikk kép
  IV. DPASE Kupa: mindkét korosztályt a Kecskemét nyerte

  Vasárnap ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagy terme. A IV. DPASE Kupa korosztályos teremlabdarúgó tornán ezúttal az U7-es, és az U10-es csapatok versenyeztek a helyezésekért.

 • cikk kép
  Övék az Aranyalma - A volánosok most mindent besöpörtek a szavazáson

  Lapunk olvasói eldöntötték, a Fejér Megyei sportolók közül kik kapják az Aranyalmát a 2014- es teljesítményükért. Három kategóriában zajlott a szavazás.

 • cikk kép
  Motorcsónak: értékelték a sportág képviselői az elmúlt évet

  Dunaújváros -– Összeült szombaton a Magyar Motorcsónak Szövetség tagsága, idősebbek, fiatalok, versenyzők, elnökségi tagok, szerelők, versenybírók, mondhatni: a motorcsónak sport szerelmesei.

 • cikk kép

  A városi bajnokság összecsapásai remek szórakozást jelentenek

  Futsal: gólgazdag összecsapások

  Dunaújváros - Az Arany János Általános Iskola tornatermében a városi futsal bajnokság hetedik fordulóját rendezték meg az elmúlt héten. A visszalépett Hangover helyett versenyen kívül a Steelworkers gárdája szerepel ettől a fordulótól kezdve.

Magazinok