• cikk kép
  Albérletben játszik az újonc DPASE

  Dunaújváros - Szombaton Székesfehérváron albérletben lép pályára a Dunaújváros PASE első osztályú labdarúgócsapata. Az OTP Bank Liga NB I negyedik fordulójában a Lombard Pápa FC elleni összecsapás 18.30 órakor kezdődik a Sóstói Stadionban.

 • cikk kép
  DKKA: Beszélgetés a csapatról, a programokról, a csarnokról

  A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetősége csütörtökön délután sajtóbeszélgetésre hívta meg az újságírókat.

 • cikk kép
  Mindhárom osztályban megkezdődik az új szezon

  Dunaújváros - Az előttünk álló hétvégén rajtol a 2014/2015. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztálya. A körzetünkhöz tartozó együttesek közül a Kulcs szombaton, míg a többiek vasárnap lépnek pályára. Minden mérkőzés 17 órakor kezdődik.

 • cikk kép
  Móka, kacagás és gyönyörű képek a kézilabdás lányokról

  A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia apraja nagyja javában készül az új bajnoki sorozatra. A lányok, hölgyek ezúttal labda nélkül randevúztak a sportcsarnokban.

 • cikk kép
  Ercisben és Velencén kezdődik a megyei I-es bajnokság

  Székesfehérvár -– Ercsiben és Velencén indul útjára a labda elsőként Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságának 2014-15-ös idényében.

 • cikk kép
  Megye I: mindenki harcra kész Fejérben

  Székesfehérvár - Szombaton elrajtol a mezőny, a Viszló Trans Megye I-es labdarúgó bajnokság 16 csapata gólokra éhesen várja a 2014-15-ös idényt.

 • cikk kép

  A szombati mérkőzés ingyenesen megtekinthető

  A Pápa ellen készül a Dunaújváros

  Dunaújváros - Az OTP Bank Liga NB I negyedik fordulójában szombaton 18.30 órakor a Lombard Pápa FC ellen ellen lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

 • cikk kép

  Két csoportban 32 együttes küzd a pontokért a megye II-es bajnokságban

  Harcba indul a másodosztály is

  Székesfehérvár - Augusztus 16.-án, szombaton két csoportban, három mérkőzéssel elrajtol Fejér megye labdarúgó bajnokságának másodosztályú küzdelemsorozata.

 • cikk kép
  Úszó Európa-bajnokság - Hétfőtől szurkolhatunk a dunaújvárosi indulóknak

  Dunaújváros – Néhány nap és Berlinben, az Európa-bajnokságon ismét felállnak dunaújvárosi úszók a rajtkőre. A magyar válogatott csapat tagjaként Takács Krisztián és Balog Gábor, no és természetesen edzőjük, Kovács József képviselik a Dunaferr SE-t és városunkat is az Eb-n.

 • cikk kép
  A dunaújvárosi tollaslabdázók a debreceniekkel közösen edzőtáboroztak

  Dunaújváros - Korán, már augusztus első hetében elkezdte a felkészülési munkát a Danubius klub tollaslabda csapata.

 • cikk kép
  A fociról beszélgettek - Családi sportnap vetélkedőkkel, bográcsozással

  Mezőfalva - A futballsport rajongóit várták vasárnap családi piknikre a MEDOSZ SE vezetői, hogy kellemes és szórakoztató programokon keresztül erősítsék a helyi foci rajongótáborát.

 • cikk kép

  Rengeteg szakosztály fogadta el a Dunaferr meghívását

  Nyári centrum edzőtábor

  A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya 2014. augusztus 3. és augusztus 9. között eleget téve a Magyar Birkózó Szövetség sportágfejlesztési koncepciójában foglaltaknak az ország tíz nagycentrumának egyikeként megszervezte a nyári centrum edzőtábort Balatonkenesén.