Sport

2010.01.30. 03:27

Vargyas újra a jégen!

Dunaújváros - A DAB.Docler jégkorongcsapatának vezetése tegnap váratlan bejelenést tett. Ezek szerint a 2008 őszén visszavonult Vargyas László újra játékra jelentkezett.

nincs nev

Id. Azari Zsolt, a DAB.Docler elnöke örül annak, hogy Vargyas ismét vállalja a játékot: - Ő kezdeményezte a visszatérését, mi pedig örömmel vettük a felvetését. A kérdésben egyébként J. P. MacCallum, a csapat edzője döntött, ő azt mondta, szüksége van Vargyas játékára. Kíváncsian várjuk, hogy miként sikerül a visszatérése. Bízunk abban, hogy sikeres lesz az újrakezdése.

Szilassy Zoltán, a DAB csapatkapitánya különösen érintett az ügyben: - Decemberben én kezdtem el kapacitálni arra, hogy kezdje újra, szükségünk van rá. Nagyon örülük annak, hogy Laci ismét köztünk van, személy szerint nagyon bízom benne. Két hónapja edz velünk, semmivel sem gyengébb, mint korábban. A lövőereje, a tekintélye, a rutinja megvan.

Az ügyben a legérintettebb, Vargyas László izgatottan várta a tegnap esti visszatérését, és persze a vasárnapot, amikor újra láthatja a dunaújvárosi közönség is: - Úgy izgulok, mint egy-egy meccs előtt gyerekkoromban. Annak ellenére is nagy a drukk bennem, hogy a Jégtörőkkel edzésben maradtam. Decemberben kezdtem el keményen készülni, Szilassy Zoli unszolására. Egy idő után az edző, J. P. MacCallum azt mondta, számítana rám, ha visszatérnék. Ez óriási motivációt adott, úgy döntöttem, szeretnék még egyszer bizonyítani. Kíváncsain várom én is, mire leszek képes. A mezőny kiegyensúlyozott, senkit sem lehet félvállról venni, oda kell figyelni, nagy koncentrációra lesz szükség a részemről is.

A DAB.Docler a Ferencváros vendégeként tegnap lapzártánk után játszott az OB I-ben. Vasárnap 18.30 órakor pedig Dunaújvárosban találkozik a két csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!