Sport

2013.02.01. 15:08

Kohász: Ésszel és mellény nélkül kell játszani

Dunaújváros - Budapesten a BSE otthonában játszik szombaton a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata bajnoki meccsen. A fővárosi gárda négy pontot gyűjtött eddig.

Jankó Árpád

A sereghajtóhoz természetesen nem utazhat  nagy mellénnyel a dunaújvárosi együttes, mert az utolsó két mérkőzésen komoly sikereket arattak Borbás Ritáék. Otthon verték meg a Székesfehérvár  csapatát 28-26-ra, és döntetlent (24-24) játszottak Debrecenben.  Ez pedig figyelmeztetést jelent.  Egy önbizalmát visszanyerő gárda fogadja majd a dunaújvárosi együttest.  Igaz,  a mostani állapotában  a Kohász is optimistán készülhetett a találkozóra.  Az  utolsó négy  bajnoki mérkőzésen  nagyszerűen kézilabdáztak Ferlingék, s nagy  kár lenne, ha a sorozat  megszakadna. A BSE gyenge eredményei ellenére   nem lekezelhető társaság. Többször is nagyon szoros mérkőzéseket játszott. Gyorsan kézilabdázó, harcos  csapat. Fekete Bozsana, az egykor   válogatott, s rutinos Borbás, az általunk jól ismert Tamás, Csuka  kellemetlen ellenfelek. Észnél kell lenni a BSE otthonában, s az első perctől  komolyan  kell venni a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!