Sport

2013.04.19. 16:49

A D. Kohász csapata kiéhezett egy szép győzelemre

Dunaújváros - Ma itthon fogadja a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata a Veszprém Barabás együttesét a rájátszásban. Kezdés 18 órakor.

Jankó Árpád

Februárban, az alapszakaszban vesztesen távoztak Róth Kálmán edző tanítványai Dunaújvárosból, így nyilván a visszavágás reménye is fűti a bakonyi fiatal gárdát. Ám a Kohász is nagyon éhes már egy sikerre a rájátszásban. Ez pedig hazai közönség előtt  szinte kötelező győzelmet jelent.

Az 5-8. helyezettek rájátszásában jelenleg a Fehérvár vezet  6 ponttal, hatodik a Veszprém 4 ponttal, hetedik a Kiskunhalas 3 és  nyolcadik a Kohász az alapszakaszból hozott egy ponttal.

Berta Nikolett  gyorsaságát kamatoztathatja  a D. Kohász csapata (Fotó: Lázár Zsolt)

A statisztikát böngészve a mai ellenfél főképp otthon veszélyes - nemrégiben  legyőzték a Vác, az Érd, a Kiskunhalas gárdáját is -  idegenben már szerényebbek az eredményeik. A D. Kohász  szélsője, Berta Nikolett szerint  az egész csapat nagyon várja már a mai  bajnoki találkozót, mert  a győzelem öröme komolyan hiányzik.  
- Nagyon készültünk a Veszprém ellen, főképp az  átlövőiket kell megállítani.  Itthon játszunk, s nagyobb a rutinunk,  tehát győzünk. Ehhez  az utolsó percig futnunk, s keményen védekeznünk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!