Sport

2013.04.10. 19:01

Előny a dágiaknál

A férfi röplabda első osztályú bajnokság harmadik helyéért folytatott, az egyik fél három győzelméig tartó párharc első mérkőzését szerdán este idegenben játszotta a Dunaferr Sportegyesület gárdája.

Gallai Péter

Dági KSE _ Dunaferr SE 3:2 (-21, 20, 19, -17, 9)

Dág, 200 néző. Vezette: Bátkai-Katona Ágnes, Mocsnik Lajos.Dunaferr SE: Hatvany Zs., Hatvany A., Blázsovics, Gebhardt N., Szabó B., Lukács, Pápai (liberó). Csere: Szűcs, Réfi, Neukum, Kholmann. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor. Az első szettben hamar előnyt szereztek az újvárosiak, amit meg is tartottak a játszma végéig. A folytatásban azonban rövidzárlat következett a vendégek játékában, így fordítottak a dágiak. A negyedik szett ismét magabiztosan a vendégeké volt, de a döntő játékrészben a házigazdák akarata érvényesült.

Tomanóczy Tibor: - A dágiak hatalmas rutinja döntött a maratoni összecsapás ötödik játszmájában.



Ezúttal  hullámzó egyéni teljesítmények voltak, de a két center, Lukács Attila (képünkön) és Szabó Balázs játékát  ki lehet emelni (Fotó: Vohlmann György)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!