Sport

2013.04.12. 18:07

Második mérkőzés a bronzért

A röplabda NB I bronzcsatájának második találkozóját rendezik meg szombaton 16 órától a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Agárdy Csaba

A Dunaferr SE ellenfele a Dági KSE együttese lesz. Az első összecsapáson hazai pályán ötjátszmás csatában a dágiak nyertek. Ezek után természetesen nem is lehet más céljuk a dunaújvárosiaknak a második meccsen, mint a győzelem megszerzése. Csütörtökön az újvárosi csapat játékosai Tomanóczy Tibor vezetőedzővel kielemezték a dági mérkőzést, aminek tapasztalatait felhasználják majd szombaton.

- Rengeteg olyan labdát ajándékoztunk az ellenfélnek, amiért nem kellett megdolgozniuk. Tanulni kell a hibáinkból, és akkor nem lehet probléma a győzelem megszerzése a második meccsen. Banai Mátéra sérülése miatt továbbra sem számíthatunk, de a többiek harcra készek. A röplabdával kapcsolatos információ, hogy pénteken Kecskeméten tartotta alakuló ülését a Férfi Röplabda Liga. A résztvevők a megbeszélést követően megtekintették a Kecskeméti RC - Fino Kaposvár bajnoki finálé második mérkőzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!