Sport

2013.09.02. 07:16

Érsekújváron kezd a Dab

A MOL Liga tavalyi bajnoka, a Dab.Docler Érsekújváron kezdi meg az idei bajnokságot hétfő este.

Bobory Balázs

Stephan Lundh, a Bikák svéd vezetőedzője kőkemény összecsapásra számít!

A MOL Liga egyik legnagyobb rangadójának várható mérkőzéssel startol a bajnokság szeptember 2-án, hétfőn 18 órakor az érsekújvári arénában: a Dab.Docler jégkorongozói látogatnak a nyáron alaposan megerősített Nové Zámky alakulatához.Az összecsapással kapcsolatban a Bikák vezetőedzője, Stephan Lundh így nyilatkozott: – A tavalyi győzelem után idén sem szeretnénk lejjebb tenni a lécet: ugyanúgy az első helyre törekszünk! Nyilván sokat fejlődtek az ellenfelek, főként a Nové Zámky töltötte fel a sorait remek játékosokkal, de úgy érzem mi is sokat léptünk előre. Az új játékosaink közül Ladányi óriási lökést adott és adhat még a csapatnak. Profi hozzáállás, óriási tapasztalat jellemzi – minden szempontból jobbá tette a Dab.Doclert.

A következő játékos Erdélyi Tamás. Ő is rengeteget fejlődött a tavalyi szezonhoz képest, mivel fiatal és tehetséges is, ezért úgy érzem, még jobbá tehetjük. Egyszerű, hatékony védekező hokit játszik, nagyon tetszik, amit tőle eddig láttam. Henrich Jabornik is a fiatalok közé tartozik: magas, erős, jól lő és az offenzív játéka is kiváló. Az a plusz fizikális játék, amit hozzátesz nagyon fontos. A lett kapusunk Janis Kalnins nagy tehetség – jól sikerült a bemutatkozása a Pöstyén ellen, jól jön az egészséges konkurencia, ami az ő érkezésével megjelent a kapusok között. Ivan Homutov pedig nagyon magas szinten játszott, nála az a fő célunk, hogy ugyanolyan szintre juttassuk el megint, amilyenen volt néhány szezonnal ezelőtt, de az nyilvánvaló, hogy óriási technikai képzettségű játékos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!