Sport

2013.10.18. 19:50

A tizedik forduló a labdarúgó megye I-ben

Dunaújváros - A tizedik fordulót rendezik ezen a hétvégén a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Road Masters első osztályban a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. A mezőfalviak a Puskás Akadémia második csapatát fogadják. A vendégek az előző körben 5-1-re verték a Kisláng együttesét, míg a Mezőfalva 4-1-re kikapott Sárosdon. A Dunaújváros PASE második számú gárdája a sereghajtó Dunafém-Maroshegy együttesét fogadja, tehát hazai pályán szinte kötelező a győzelem.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a baracsiak a tabella utolsó helyén álló Dég ellen lépnek pályára hazai környezetben. A középmezőny alján tanyázó Adony is otthon játszik a Kőszárhegy ellen. A kulcsiak az elmúlt három fordulóban csak 2-2-es döntetleneket játszottak. Ezúttal Sárbogárdon próbálkoznak meg a pontszerzéssel.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton két találkozót rendeznek. A rácalmásiak a Mezőfalva kettőt látják vendégül, míg a Kisapostagra a Dunamenti Abroncsgyártók utaznak. Vasárnap a listavezető nagykarácsonyiaknak hazai pályán nem okozhat gondot a mezőny utolsó harmadához tartozó Sárszentágota legyőzése. Az eddig csupán négy pontot gyűjtő perkátaiak Előszállásra utaznak. A pontlevonással sújtott nagyvenyimiek pedig a huszonegy pontos Vajtához látogatnak, ahol nem csak az ellenféllel kell megküzdeniük, hanem a pálya talajával is.

Minden összecsapás kezdési időpontja 14.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!