Sport

2014.04.28. 15:05

Baracsi futócsapat a döntőben

Baracs - A baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportolói közül most az atléták tették le névjegyüket fontos versenyen.

Jankó Árpád

A baracsi iskolások futói nagy bravúrt értek el akkor, amikor bejutottak az országos diákolimpiai döntőbe. A III. korcsoportú fiú mezei futócsapat az enyingi megyei döntős viadalon a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola együttese mögött nagyszerű teljesítménnyel ezüstérmet szerzett. Ezzel az eredménnyel jutottak be a baracsi versenyzők az országos döntőbe.

A fináléban szereplő baracsi csapat tagjai voltak: Árva Bálint, Ásványi Patrik, Süveges István, Karászi Bence, Balázs Roland. A döntőt Gödöllőn rendezték meg, ahol harminchét együttes indult, és a remek eredménynek számító tizenhetedik helyen ért célba a Széchenyi Zsigmond iskola futócsapata. Ezzel a bravúrral a kis iskola folytatta sikersorozatát, hiszen évről évre résztvevői a baracsiak a gödöllői döntőnek. Ez volt a baracsi iskola idei második országos döntője.

Karászi, Ásványi, Süveges, Árva, Balázs és a fiúk mögött a felkészítő edző Gondár Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!