Sport

2013.11.12. 15:20

Viszokai László a Bajnokok Ligája színpadán

Dunaújváros - Az elmúlt heti Atletico Madrid - Austria Wien Bajnokok Ligája csoportmérkőzésnek dunaújvárosi résztvevője is volt.

Gróf András

Viszokai László (balról a második) játékvezetői pályafutásának meghatározó élménye volt a Bajnokok Ligája összecsapás

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának elnöke, Viszokai László negyedik játékvezetőként segítette a vezetőbíró Vad II István munkáját.

- A keddi utazásunk elég zűrösen alakult, hiszen késett a repülőgép, így Zürichben lekéstük a csatlakozást és csak ötórás késéssel érkeztünk meg a spanyol fővárosba. Tovább bonyolította a helyzetet, hogy hármunk bőröndje is elveszett. Ennek következtében csak kilenc órára értünk a szállodába, így elmaradt az estére tervezett átmozgató edzésünk. A szerdai összecsapás azonban szenzációs volt. A harmincötezer néző fantasztikus hangulatot varázsolt a stadionba. Felemelő érzés volt hallgatni a Bajnokok Ligája himnuszát a találkozó előtt. Játékvezetői szempontból szerencsére nagyon jól sikerült a mérkőzés. A kényes szituációkban mindig jó döntések születtek. Ilyen volt a hetvenötödik percben megadott büntető is. Kiállítani nem kellett senkit sem, és a sárga lapos figyelmeztetést is csak kétszer alkalmaztuk. A mérkőzést követően az ellenőrtől pozitív visszajelzést kaptunk a működésünkkel kapcsolatban, és a helyi sajtóban is kedvező viszhangja volt a tevékenységünknek. Ezek után természetesen bízunk a sikerese folytatásban. Ebben az esztendőben még egy hasonló színvonalú találkozóra számítunk, ami lehet egy Bajnokok Ligája vagy egy Európa Liga összecsapás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!