A bajnokság második szakaszában továbbra is hibátlanok

2017. január 10., 21:50 szerző: Gallai Péter
komment
Szeged - A bajnokság középszakaszának soros fordulóját játszotta kedden este a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda-együttese. Mihók Attila csapata Szegedről is győzelemmel térhetett haza.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szeged - DUE-Maarsk
6-13 (1-3, 1-2, 2-5, 2-3)

DUE-Maarsk: Kasó - Menczinger 1, Szilágyi 3, Gurisatti 1, Somhegyi, Horváth 3, Vályi F. Csere: Kiss (kapus), Garda 2, L. Luka, Slagter, Ziegler, Vályi V. 1, Mchunu 2. Vezetőedző: Mihók Attila.

Gól emberelőnyből: 0/8, illetve 2/4.
Gól ötméteresből: 2/3, illetve 2/3.

A mérkőzés első gólját büntetőből Bujka Barbara szerezte, mint utólag kiderült, a meccs során ekkor vezetett először és egyben utoljára is a hazai együttes. A dunaújvárosi lányok már az első negyed végére fordítottak, ugyan a félidőre „csak" három fás előnnyel mentek Menczingerék, ám a térfélcsere után folyamatosan tovább növelték előnyüket.

Ziegler Dianáék a felsőház második körében eddig hat mérkőzésükből mind a hatot megnyerték, és a második helyen állnak Fotó: Ady Géza

A harmadik nyolc perc kezdetén ugyan Bujka - ő cipelte a hátán csapatát - kettőre faragta le a Szeged hátrányát, de Horváth, Vályi V., Garda duplája és Szilágyi akciógólja közé megint csak Bujka tudott beférkőzni, így a negyed végére minden lényegi kérdés eldőlt.

A záró felvonásban pedig nyugodtan gyakorolhatta a csapat a különböző taktikai elemeket, amelyekre péntektől szükség lehet. Ugyanis a kései hazaérkezés után a lányok ma összecsomagolnak, s este már útnak is indulnak Görögországba, ahol az Euroliga második csoportkörében szerepelnek majd.

Gallai Péter

2017. január 10., 21:50 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...