Sport

2014.06.25. 11:45

A Balatonon táboroztak a kicsik

Csapatépítő táborban jártak a Dab.Docler utánpótlás jégkorongozói. Az U10-es és U12-es játékosok Balatonszemesen táboroztak.

Agárdy Csaba

Négynapos csapatépítő tábort szervezett nemrégiben az egyesület a kis hokisoknak. Színes programok várták a kicsiket és szerencsére az időjárás is kegyes volt a táborozókhoz. Így a strandolás mellett – sportolók lévén – mini futball vb-n, olimpián és egyéb ügyességi versenyeken mérték össze tudásukat. „Kultúrműsorból” sem volt hiány: a házi X-Faktorra ötletes produkciókkal készültek a négy-öt tagú társaságok, amelyeket az edzőkből alakult alkalmi zsűri pontozott.

A DabDocler legkisebb jégkorongozói a zamárdi kalandparkban sem riadtak meg. Hátsó sor, balról jobbra: Boda Bence (klubigazgató), Babic Vladimír (vezetőedző), Palkó Dorka, Jávorics Gábor (edzők). Középső sor: Mohai Ármin, Piszmann Máté, Hamvai István, Denkmajer Ákos, Gubits Zsófia, Mózes Márk, Tóth Ákos, Lengyel Ákos, Szabó Dominik, Makovics Bálint, Lajcs Márk, Hojek Dávid, Kovács László. Első sor: Lack Bálint, Nagy Benjámin, Piszmann Sándor, Bohos Ádám, Gyura Barnabás, Molnár Botond, Kuminka Zsombor, Horváth Alex, Rozsnyai Marcell, Hepp Kevin, Soós Csenge (Fotó: amatőr felvétel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!