Sport

2016.11.20. 18:45

A bátor játékot hiányolta a Dunaferr SE vezetőedzője

Kaposvár - A férfi röplabda NB I alapszakaszának második körében szombaton visszavágott az idénynyitón elszenvedett vereségért a címvédő Fino-Kaposvár együttese.

Gróf András

Fino-Kaposvár SE - Dunaferr SE

3:0 (14, 23, 23)

Városi Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Bátkai-Katona Ágnes, Ujházi Mónika.

Fino-Kaposvár: Bögöly, Bozóki, Nagy J., Keen, Dávid Z., Vajda, Deák (liberó). Csere: Kalmár, Csányi. Vezetőedző: Demeter György.

Dunaferr: Kun, Stefanovics, Guzmics, Gebhardt N., Kholmann, Bohnicsek, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Csizmadia, Szabó P., Móró, Tomanóczy B. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Bohnicsek Szilveszterék ha kevesebb hibával játszanak... Fotó: Ady Géza

Tomanóczy Tibor: - Kissé keserű a szám íze, mert megint pontot, vagy pontokat szerezhettünk volna, ha kevesebb hibával játszunk. Amennyiben el akarjuk érni az év elején megfogalmazott céljainkat, akkor egy Kaposvár, MAFC, Kecskemét, vagy Kazincbarcika ellen is ugyanúgy kell idegenben játszanunk, mint otthon. Idegenből pontot, pontokat kell rabolnunk, különben olyan középcsapat leszünk, mint tavaly. Jelentősen csökkenteni kell a hibaszázalékot és sokkal bátrabban kell játszanunk. Legfőképpen egy igazi vezéregyéniségre lenne szükségünk, aki hasonló esetekben összefogja a társaságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!