A brassóiak nem tudtak ellenállást tanúsítani

2016. január 28., 21:22 szerző: Agárdy Csaba
komment
A Dunaújvárosi Acélbikák egy értékelhetetlen mérkőzésen tegnap este 14-1-re nyertek a jégkorong MOL Ligában a Corona Brassó vendégeként.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

ASC Corona Brassó – Dunaújvárosi Acélbikák 1-14 (0-4, 1-7, 0-3)

Brassó, 200 néző. Vezette: Gergely, Mathe, Mihai, Stefan.

Brassó: Fülöp (Béres) – Popa, Vasile, Balázs, Petres (1), Péter (1) – Haraga, Balla, János, Prisacaru, Márton – Anton A., Mátyás 1, Ghiorghies, Feter R., Fetes N. – Agapie, Anton I., Tranca, Bíró G., Bíró M . Edző: Keresztes Ottó.

DAB: Duschek (Lajcs) – Durak (3), Smith 1 (2), Milan 2 (2), Peterdi 1, McCann 2 (2) – Lencsés (2), Rasulov (2), Szepessy B., Revák 2, Odnoga (1) – Hruby, Dörök 1, Borbás (2), Vazan 3 – Mátyásy, Szepessy M. (1), Léránt 2, Magosi E.. Edző: Lee Gilbert.

A DAB szlovák légiósa, Michal Vazan háromszor volt eredményes tegnap este egy szorosnak nem mondható mérkőzésen...Fotó: Ady Géza

Már a mérkőzés előtt eldőlt minden: a Brassó ugyanis a román bajnokságban is szerepel, és már korábban bejelentették, hogy azt tekintik a fontosabbnak, ezért a MOL Ligában többször is ifjúsági és junior korú hokisokkal korcsolyáznak majd jégre. Most is ez történt, és ezt már a meccs előtt elmondta a Brassó edzője, Keresztes Ottó. Nem csoda, hogy edzőmérkőzés lett a dolog vége, a 27. percben már 8-0 volt a dunaújvárosiak előnye. Az már külön téma, hogy miért van erre szükség, miért jutott idáig a magyar és a román szövetség, hogy képtelenek a MOL Ligát a román bajnoksággal  összeegyeztetni. Egyet tudunk: rögzítjük, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák 14-1-re nyert.

A DAB ma magyar idő szerint 18.30 órakor a Csíkszereda vendége lesz. A másik meccsen:  Csíkszereda – Fehérvár 3-1.

Agárdy Csaba

2016. január 28., 21:22 szerző: Agárdy Csaba

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...