Sport

2015.11.29. 21:05

A csapatjáték diadala volt

Dunaújváros – Pénteken győzött a Dunaferr SE a Pézügyőr ellen.

Gróf András

Dunaferr SE – Pénzügyőr 3:0 (22, 20, 21)

Dunaújváros Sportcsarnok,

100 néző. Vezette: Nagy Lajos, Mezőffy Zsolt.

Dunaferr SE: Kun, Kalmár, Hatvany Zs., Móró, Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Bohnicsek, Guzmics, Kiss M. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, de kétpontos előnyüket hamar sikerült kiegyenlíteniük a dunaújvárosiaknak. A játszma közepén pedig már az újvárosi fiatalok vezettek négy ponttal, amiből hármat sikerült is megtartani. A második szett eleje hasonlóan alakult, mint az első. A folytatásban felváltva estek a pontok, de a hajrában Gebhardt Norbert remek teljesítményével felülkerekedtek a hazaiak. A harmadik játékrész eleje is a fővárosiaké volt, de egy időkérést követően sikerült a Dunaferrnek rendezni a sorokat. A szett közepén pedig már a vezetést is átvették a dunaújvárosi fiatalok. A hajráizgalmasan alakult, Guzmics szerzett fontos pontokat, majd Bohnicsek leütése jelentette az összecsapás végét.

Móró Ákos (16) és Kun Benedek (2) sánca fölött elszállt a labda Fotó: Zsedrovits Enikő

Tomanóczy Tibor: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert nem játszottunk nagyon jól, de hatalmasat küzdöttek a fiúk. A szettek hajrájában jobban tudtunk koncentrálni ellenfelünknél, ennek is köszönhettük ezt a szép győzelmet, amelyből mindenki kivette a részét, hiszen a csereként beállt játékosok is nagy akarással játszottak. Ez a győzelem hatalmas csapatsiker volt, de ha mégis ki kell emelnem valakit, akkor Gebhardt Norbert, Kun Benedek és Hatvany Zsolt játékát említeném meg, akik igazi húzóemberei voltak az együttesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!