Sport

2014.12.19. 18:45

A DASE második csapata vezet

Dunaújváros - Az asztalitenisz-csapatbajnokság NB III-as csoportjában is befejeződött az őszi szezon. A DASE II az ötödik helyen álló Balatonfüred vendége volt, és 11-7-re nyert.

Jankó Árpád

A párosok győzelme után is jól folytatódott a találkozó. Az első kör után 5-1-re, majd 7-3-ra is vezetett a dunaújvárosi gárda. Mint később kiderült, itt már el is dőlt a bajnoki pontok sorsa. Később a hazaiak és a vendégek is négy-négy mérkőzést megnyertek, és így 11-7-re győzött az újvárosi együttes. Ez pedig azt jelenti, hogy a DASE II vereség nélkül mindössze egy döntetlennel, vezeti a bajnoki tabellát a közép-dunántúli csoportban.

A mérkőzés legjobbjai megint a Mizsei testvérek voltak. A tizenegy győztes mérkőzésből ketten nyolcat nyertek meg a balatonfürediek ellen.

A DASE II összességében szenzációs sorozatot tudhat magáénak. A fiatal csapat rendkívül kellemes meglepetést okozott ősszel. Huszonegy pontot gyűjtött, és első helyen áll. A vezető DASE II után a következő a sorrend: 2. Tata I 19 pont, 3. Vértesszőlős 18 pont, 4. Herend 16, pont 5. Balatonfüred 13, 6. Tata II 10, 7. Szár 10, 8. DFDSE II 8, 9. Balatonalmádi 7, 10. Kodolányi 6, 11. Veszprém 4, 12. Vízmű SE 0 pont.

Balatonfüred - DASE II 7-11

Győzött: Mizsei T. 4, Mizsei M. 3, Farkas L. 2, a Farkas-Kutschi és a Mizsei testvérek 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!