Sport

2016.05.30. 18:06

A döglött oroszlánba is bele kell rúgni még egyet

A dunaújvárosi Mikler Roland, az MVM Veszprém magyar válogatott kapusa a vasárnapi, Kielce elleni drámai kézilabda Bajnokok Ligája döntőt követően - a Veszprém már kilenc góllal is vezetett, ám végül a rendes játékidőben, majd a hosszabbításban is döntetlen lett az eredmény, a lengyelek hétméteres párbajban nyertek - hivatalos Facebook oldalán üzent osztotta meg gondolatait.

Mikler Roland

„Amikor kicsik voltunk, Imre Vilmos edzőnk mindig azt sulykolta belénk, hogy „a döglött oroszlánba is bele kell rúgni még egyet, hogy meggyőződjünk róla, biztosan megdöglött-e". Mi ezt sajnos nem tettük meg! Felkelt az „oroszlán", és elharapta a torkunkat... Akkora volt az előnyünk és annyira jól mentek a dolgok, hogy talán azt gondolhattuk, a következő hibás lövés, a következő hibás védekezés, a következő nem kivédett labda még beleférhet... Aztán sajnos megindult a sz@r a lejtőn, és nem tudtuk megállítani! „Szmal teljesen megbabonázott minket, és ha jól emlékszem, az utolsó 13 percben nem tudtunk gólt lőni... Mérhetetlen fájdalmat, elkeseredettséget érzek azért, mert egy „megnyert" BL-döntőt engedtünk ki a kezünkből! Azt pedig még talán ennél is jobban sajnálom, hogy ennyi szurkolónknak, barátunknak, családtagunknak csalódást okoztunk! Ilyenkor rengetegen bántanak minket..., mert mindenkiben óriási a csalódottság..., de higgyétek el, hogy nálunk jobban senkinek sem fáj a tegnapi vereség! Kimondhatatlanul sajnáljuk a történteket, de akik igazán szeretnek minket, azokkal együtt sírunk, együtt nevetünk!!! És szerencsére a sok bántó szó mellé mindig jön tízszer vagy inkább százszor annyi buzdítás és szeretet!!! KÖSZÖNJÜK, HOGY ILYENKOR IS VELÜNK VAGYTOK! Mivel az elkövetkező két hétben életbe vágó vb-selejtezőket vívunk a szerbek ellen, minél hamarabb talpra kell állnunk, mert az élet megy tovább, és jönnek az újabb célok, újabb feladatok! Mérhetetlen a fájdalom és az elkeseredettség, de menni kell tovább, és innentől kezdve csakis a szerbekre kell koncentrálni! Jövőre pedig MEGLESZ A BL-TRÓFEA!!!!!! Hajrá, Veszprém Handball Team, Hajrá, Magyarok!!!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!