Sport

2017.01.22. 17:15

A DPASE győzelemmel mutatkozott be

Dunaújváros - Szombaton délelőtt a Dunaújváros Stadion műfüves pályáján lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE - FC Csákvár 5-3 (5-3)

Dunaújváros PASE: Ivicsevics - Csendes, Pölöskei, Csehi, Tóth Á., Dorogi, Blatt, Király, Dobos, Szepessy R., Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

A második félidőben csereként pályára lépő játékosok névsora: Nyári, Abért, Ablonczy, Kercsó B., Nyúl, Horváth K., Molnár D., Hamar I., Vajda D.

FC Csákvár: Dániel - Pintér, Dulló, Lipcsei, Baranyai, Kékesi, Kiprcih, Nyilasi, Molnár T., Paudits, Molnár Cs.

II. félidő: Kovács D. - Kékesi, Póti, Dulló, Lipcsei - Szalai T., Kocsis G., Oldal - Valleyos, Paudits, Molnár Cs. Vezetőedző: Vincze István.

Az NB II-es vendégekkel szemben jól kezdte a találkozót az újvárosi gárda, és az ötödik percben Dobos Áron találatával a vezetést is megszerezte (1-0).

Már az első félidőben kialakult a végeredmény, ebben a játékrészben nyolc találat esett Fotó: Zsedrovits Enikő

A vendégek azonban egy perccel később Paudits révén egyenlítettek (1-1). A 14. percben Kékes fejesével már a csákváriaknál volt az előny (1-2).

Az első negyedóra végén ismét Dobos volt eredményes (2-2). Az első félidő közepén Molnár Tibor fejjel szerzett találatával ismét a vendégek vezettek (2-3).

fordulást megelőző percekben felpörögtek az események. Csehi Tamás bombázott tizenhat méterről a felső sarokba (3-3), majd egy kapu előtti kavarodást követően talált a kapuba (4-3).

Az utolsó percben Szepessy Róbert egy nagy védelmi hibát kihasználva szerzett újabb gólt (5-3). A szünetben mindkét edző több cserét is végrehajtott. A második játékrészben becsülettel gyűrték" egymást a csapatok a fagyos pályán, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!