Sport

2013.07.09. 22:00

A DPASE új igazolásai

Dunaújváros - A nyári szabadságot követően hétfőn kezdte meg a felkészülést az NB II-re a Dunaújváros PASE alaposan megerősődött labdarúgócsapata.

Agárdy Csaba

A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2013-2014-es szezonjára való felkészülést több új játékos is a dunaújvárosiakkal kezdte. A Szigetszentmiklós együttesétől érkezett a támadó Urbán Gábor. Csákvárról igazolt az újvárosi gárdához a belső védő Burucz Barna. Támadó középpályásként bevethető az előző idényt a Kozármisleny csapatában töltő Birtalan Botond, valamint a Veszprémből átigazolt Ribeiro Da Silva Vasconcelos Thiago. Két kapust, egy magyart és egy horvátot is tesztel a szakmai stáb. A kettő közül egyet minden bizonnyal leigazolnak. Az első edzésen a többiekkel gyakorolt a hosszú sérülése után felépült Köntös Dániel is. A tavaszi idényben a Bölcske együttesét kölcsönjátékosként erősítő Miskovicz Roger is a csapattal dolgozott. Az elmúlt félévet szintén Bölcskén töltő Márki Dénes viszont távozik a klubtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!