Sport

2014.09.16. 20:00

A Dunaújvárosi Kohász lánycsapatai közül csak az ifisták szereztek egy pontot

Dunaújváros - a Dunaújvárosi Kohász kézilabdázó utánpótlás-csapatai is lejátszották a harmadik bajnoki mérkőzésüket, nem éppen zökkenőmentesen.

Jankó Árpád

A DKKA ifjúsági lánycsapata 27-27-re végzett itthon a debreceniek ellen. Küzdöttek, de a megengedettnél többet hibáztak a hazaiak. Főleg a ziccerek sorozatos kihagyása okozta a pontvesztést, de az egy pontért is meg kellett küzdeni.

D. Kohász: Szóládi – Udvardi, Iván, Berta B., Moutsogianni, Egervári, Fodor. Csere: Druzsin (kapus), Fehér, Meskál, Nagy.

A Kohász juniorjai meglepetésre kikaptak itthon a hajdúságiaktól. DKKA – Debrecen 33-36.

Rapatyi Tamás szakvezető elmondta, hogy a védekezés összeállításával voltak gondjaik. Súlyos egyéni hibák és a fegyelmezetlen játék következménye lett a vereség.

D. Kohász: Csiszár – Grosch, Ferenczy, Szabó, Ulmann, Boldizsár, Tolvaj-Sebestyén. Csere: Kaczor (kapus), Klujber, Kemény, Berta B., Molnár, Tauker.

A megyei férficsapatok bajnokságában szeptember 27-én kezd a Rácalmás csapata. Mivel Fejérben csak négy gárda maradt, összevont Fejér-Veszprém megyei sorozatot indítanak. Princzes Attila szakvezető tehát ismeretlen csatamezőre küldi játékosait.

– Semmit sem tudunk ellenfeleinkről. Csak annyit, hogy Nemesvámosra utazunk. Bár Horváth Dániel legjobb átlövőnk a DAC-hoz igazolt, a legjobb négy között szeretnénk végezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!